Aukruststiftelsen
Artikler
Nyhet!

Reodor Felgens Ekstraordinære oppfinnelser

Boka alle Aukrust fantaster har ventet på kommer i bokhandelen denne høsten - Reodor Felgens Ekstraordinære oppfinnelser! Sidene er proppfulle med store innovasjoner og originale krumspring fra Reodors verksted.
Velkommen Til Mitt Verksted Jpg

Det er få som kjenner Kjell Aukrust og hans illustrasjoner og tekster bedre enn Anders Heger. Fra 2020 til nå har han satt sammen flere fantastiske samleverk basert på Kjell sine originale tekster. Aukrust Verden, Aukrust Jul og Flåklypa Tidende Vol 1, 2, og 3. Nå har Heger tatt et dyp dykk i Kjell sin store produksjon fra den fiktive lokalavisa Flåklypa Tidende – og det helt tilbake til hans bidrag i Mannskaps avisa, og hentet ut de mest spektakulære og innovative oppfinnelsene fra Reodor Felgen verksted. Her kan vi love stor humor og finurlige krumspring – rør i alskens form, radar til å avdekke de mest underlige ting. For Felgen er ikke noe problem for stort eller for lite. Ingen fysiske lover gir begrensninger. Felgens oppfinnelser dekker flere behov og boka er med det humoristisk delt inn i kapiteler som transport og samferdsel, politikk og samfunnsliv og ikke minst kunstig intelligens. Verdt å nevne er Felgens løsning for god flyt i trafikken Passare Rapido Radicale og bilen som gir både komfort og trygghet under strabasiøse kjøreturer – Flåklypas Pontiac.

Om du ønsker inspirasjon til egne oppfinnelser eller du bare har lyst til å meske deg i stor skaper glede og fantastiske illustrasjoner – gled deg til denne boka! Den kan forhåndsbestilles HER

Felgens «Flåklypa – Cape Town Non Stop» og Passare Rapido Radicale. Sistnevnte skaper flyt i trafikken ved at motgående trafikk kan kjøre over taket ved tilfelle av lusekjøring i eget kjørefelt.
Loddrett Buss – konstruert etter seksjonsprinspippet. Ved passeringer av underganger ol., faller seksjonen bakover og ned på gummihjul opphengt i teleskop-støtdempere.

Er det noe du lurer på? Send oss en mail

Aukruststiftelsen
Aukrust01
Design and development Eberlin